Dates del procés de preinscripció i instruccions

Ja tenim informació sobre el procés de preinscripció en temps estranys.
 
Dates
Període de presentació per la sol·licitud de preinscripció d'Educació Secundària Obligatòria (ESO)
 
  • Preinscripció telemàtica: del 13 al 22 de maig  ambdós inclosos. 

  • Preinscripció presencial (amb cita prèvia i només en casos excepcionals): del 19 al 22 de maig.
    El telèfon del centre per demanar cita prèvia és el 603555104, preferiblement a través de missatgeria instantània.

  • Matrícula d’ESO: del  13 a 17 de juliol (més endavant ampliarem la informació)
Recordeu que per tal de formalitzar el procés cal fer tant la preinscripció com després la matrícula al centre que se us hagi assignat.

I com els temps són estranys, aquest curs es reforça la preinscripció telemàtica. Es deixa la preinscripció presencial per a casos excepcionals. A continuació us enllacem el resum de les instruccions per cadascuna de les modalitats de preinscripció:
Procediment per a fer la preinscripció telemàticament https://sites.google.com/a/institutmariaespinalt.cat/index/prein_eso_amb_suport 
Atenció!
A totes les famílies (tant si han fet la preinscripció de manera telemàtica com presencial) a les quals no se les assigni una de les places sol·licitades en el formulari, se les assignarà una plaça d'ofici. Tot i que en el formulari en paper existeix l'opció de no desitjar plaça d'ofici, aquesta no serà tinguda en compte i SEMPRE hi haurà plaça d'ofici. En cas de no estar d'acord, sempre podreu mostrar la vostra disconformitat davant l'oficina de matriculació del Consorci (93 551 10 00).

Llistes 
Durant tot el procés de preinscripció es publicaran a la web del centre les llistes anonimitzades (barem provisional i definitiu, admissions…). Quan tinguem les dates de publicació de les llistes les afegirem a aquest apartat.

Més informació:
https://www.edubcn.cat/rcs_gene/extra/02_preinscripcio_2020_2021/guies/01_Guia_General_ESO_ca.pdf pagina web del consorci servei d'atenció telefònica Formes de contactar amb l'institut
Comments