Menjador‎ > ‎

Novetats sobre el menjador

6 de set. 2017, 16:47 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:38 ]
Com segurament ja sabeu, al final no s'ha arribat a un acord per a la renovació del servei de menjador amb l'empresa que ens l'havia ofert el curs passat.

Davant d'aquesta situació, s'ha buscat la contractació d'un servei amb el qual totes les persones de la comunitat educativa d'institut i l'escola ens poguéssim sentir satisfetes perquè respongués millor als nostres principis pedagògics.

I definitivament podem dir que tenim la sensació que aquest objectiu s'ha aconseguit i ens sentim molt il·lusionats per aquest nou servei de menjador que començarà a funcionar a partir del dijous dia 14 de setembre.

Per què aquest dia? Per una simple qüestió de coordinació i terminis: dimarts, en la sessió d'inici de curs, entre altres circulars, els hi donarem als vostres fills i filles els fulls d'autorització, fitxa sanitària i domiciliació bancària. Aquell alumnat que els porti signats dimecres, podrà quedar-se a dinar dijous... Però només si porta aquests fulls d'autorització signats els dimecres!

En adjunt, al final d'aquesta entrada, us deixem aquests documents així com més informació i la normativa d'ús del servei.

D'altra banda, us informem que el dia 28 de setembre a les 18.00 hores es farà una reunió-tast de presentació, informació i la resolució de tots els dubtes que pugueu tenir pel que fa a aquest nou servei.
Ċ
Miguel Angel Baeta Monforte,
6 de set. 2017, 16:47
Ċ
Miguel Angel Baeta Monforte,
6 de set. 2017, 16:47
Ċ
Miguel Angel Baeta Monforte,
6 de set. 2017, 16:47
Comments