Menjador


Ajuts de menjador escolar: Llistat d’admeses i denegades

18 de set. 2017, 10:39 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 6 de nov. 2017, 17:28 ]

Ja s'ha publicat la llista de les persones a les quals la seva sol·licitud del període de juny ha estat admesa (o denegada). Podeu consultar-la al nostre institut.

Si no estiguéssiu d'acord, podeu formular al·legacions contra aquesta proposta de concessió o denegació de l'ajut fins al 19 de setembre en el mateix institut.

Trobareu el formulari d'al·legacions a la pàgina del Consorci d'Educació de Barcelona (PDF)

Novetats sobre el menjador

6 de set. 2017, 16:47 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:38 ]

Com segurament ja sabeu, al final no s'ha arribat a un acord per a la renovació del servei de menjador amb l'empresa que ens l'havia ofert el curs passat.

Davant d'aquesta situació, s'ha buscat la contractació d'un servei amb el qual totes les persones de la comunitat educativa d'institut i l'escola ens poguéssim sentir satisfetes perquè respongués millor als nostres principis pedagògics.

I definitivament podem dir que tenim la sensació que aquest objectiu s'ha aconseguit i ens sentim molt il·lusionats per aquest nou servei de menjador que començarà a funcionar a partir del dijous dia 14 de setembre.

Per què aquest dia? Per una simple qüestió de coordinació i terminis: dimarts, en la sessió d'inici de curs, entre altres circulars, els hi donarem als vostres fills i filles els fulls d'autorització, fitxa sanitària i domiciliació bancària. Aquell alumnat que els porti signats dimecres, podrà quedar-se a dinar dijous... Però només si porta aquests fulls d'autorització signats els dimecres!

En adjunt, al final d'aquesta entrada, us deixem aquests documents així com més informació i la normativa d'ús del servei.

D'altra banda, us informem que el dia 28 de setembre a les 18.00 hores es farà una reunió-tast de presentació, informació i la resolució de tots els dubtes que pugueu tenir pel que fa a aquest nou servei.

Recordatori: Terminis del segon període de la convocatòria d'ajuts individuals de menjador

6 de set. 2017, 7:54 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:38 ]

Us recordem que entre els dies 4 i 15 de setembre, ambdós inclosos, s'ha obert els terminis del segon període per a presentació de sol·licituds pels ajuts individuals de menjador per a aquest nou curs.

Aquestes sol·licituds es poden lliurar a la secretaria del nostre centre.

Per a més informació podeu entrar a la pàgina del Consorci d'Educació de Barcelona.

Ajuts de menjador

23 de juny 2017, 0:06 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:37 ]

El curs vinent, com ja sabeu, no hi haurà tardes, però sí servei de menjador a l'institut i per això us recordem que fa uns dies es va publicar al DOGC la resolució on s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador per al curs vinent.
Beques menjador
A la pàgina Ajuts de menjador escolar del Consorci d'Educació de Barcelona trobareu tota la informació necessària i, en particular, un full informatiu i el formulari de sol·licitud. Formulari que podreu lliurar-nos omplert quan feu la matrícula del vostre fill o filla i nosaltres el tramitarem.
Les sol·licituds es podran presentar en dos períodes, ara al juny el primer i al setembre el segon. Els terminis per presentar aquesta sol·licitud són:
Primer període
Presentació de sol·licituds:  del 12 al 23 de juny de 2017, ambdós inclosos.
Segon període
Presentació de sol·licituds:  del 4 al 15 de setembre de 2017, ambdós inclosos.

1-4 of 4