Menjador


Sobre el menjador

9 de set. 2018, 2:14 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 2 de febr. 2019, 1:27 ]


El servei de menjador començarà el dijous dia 13 de setembre.

Enguany com a principal novetat és que el menú per als usuaris de l'institut és DIFERENT al dels nens i nenes de l'escola.

Per poder començar a fer servir el servei des del dia 13 tota la documentació haurà d'haver estat lliurada abans del mateix dia 13 a les 9.00. Aquesta documentació la teniu adjunta a aquesta entrada i estarà disponible en consergeria on s'haurà de lliurar.

El servei comença a les 15.00 i acaba a les 16.30, moment en el qual l'alumnat marxarà del centre.

Hi haurà una reunió del menjador per informar a les famílies el dijous 20 de setembre a les 17.00 h al mateix menjador.

Ajuts de menjador escolar: Llistat d’admeses i denegades

18 de set. 2017, 10:39 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 6 de nov. 2017, 17:28 ]

Ja s'ha publicat la llista de les persones a les quals la seva sol·licitud del període de juny ha estat admesa (o denegada). Podeu consultar-la al nostre institut.

Si no estiguéssiu d'acord, podeu formular al·legacions contra aquesta proposta de concessió o denegació de l'ajut fins al 19 de setembre en el mateix institut.

Trobareu el formulari d'al·legacions a la pàgina del Consorci d'Educació de Barcelona (PDF)

Novetats sobre el menjador

6 de set. 2017, 16:47 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:38 ]

Com segurament ja sabeu, al final no s'ha arribat a un acord per a la renovació del servei de menjador amb l'empresa que ens l'havia ofert el curs passat.

Davant d'aquesta situació, s'ha buscat la contractació d'un servei amb el qual totes les persones de la comunitat educativa d'institut i l'escola ens poguéssim sentir satisfetes perquè respongués millor als nostres principis pedagògics.

I definitivament podem dir que tenim la sensació que aquest objectiu s'ha aconseguit i ens sentim molt il·lusionats per aquest nou servei de menjador que començarà a funcionar a partir del dijous dia 14 de setembre.

Per què aquest dia? Per una simple qüestió de coordinació i terminis: dimarts, en la sessió d'inici de curs, entre altres circulars, els hi donarem als vostres fills i filles els fulls d'autorització, fitxa sanitària i domiciliació bancària. Aquell alumnat que els porti signats dimecres, podrà quedar-se a dinar dijous... Però només si porta aquests fulls d'autorització signats els dimecres!

En adjunt, al final d'aquesta entrada, us deixem aquests documents així com més informació i la normativa d'ús del servei.

D'altra banda, us informem que el dia 28 de setembre a les 18.00 hores es farà una reunió-tast de presentació, informació i la resolució de tots els dubtes que pugueu tenir pel que fa a aquest nou servei.

Recordatori: Terminis del segon període de la convocatòria d'ajuts individuals de menjador

6 de set. 2017, 7:54 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:38 ]

Us recordem que entre els dies 4 i 15 de setembre, ambdós inclosos, s'ha obert els terminis del segon període per a presentació de sol·licituds pels ajuts individuals de menjador per a aquest nou curs.

Aquestes sol·licituds es poden lliurar a la secretaria del nostre centre.

Per a més informació podeu entrar a la pàgina del Consorci d'Educació de Barcelona.

Ajuts de menjador

23 de juny 2017, 0:06 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 13:37 ]

El curs vinent, com ja sabeu, no hi haurà tardes, però sí servei de menjador a l'institut i per això us recordem que fa uns dies es va publicar al DOGC la resolució on s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador per al curs vinent.
Beques menjador
A la pàgina Ajuts de menjador escolar del Consorci d'Educació de Barcelona trobareu tota la informació necessària i, en particular, un full informatiu i el formulari de sol·licitud. Formulari que podreu lliurar-nos omplert quan feu la matrícula del vostre fill o filla i nosaltres el tramitarem.
Les sol·licituds es podran presentar en dos períodes, ara al juny el primer i al setembre el segon. Els terminis per presentar aquesta sol·licitud són:
Primer període
Presentació de sol·licituds:  del 12 al 23 de juny de 2017, ambdós inclosos.
Segon període
Presentació de sol·licituds:  del 4 al 15 de setembre de 2017, ambdós inclosos.

Resolució definitiva dels ajuts de menjador escolar

20 d’oct. 2016, 8:32 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 2 de febr. 2019, 1:28 ]

A l'entrada de l'institut hem penjat la resolució definitiva dels ajuts de menjador escolar que han estat concedits per aquest curs. 

Si teniu algun dubte, podeu passar per la secretaria del centre en el seu horari d'atenció.

Publicació de la llista d'admeses i denegades (període juny) dels ajuts de menjador

14 de set. 2016, 18:24 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 2 de febr. 2019, 1:29 ]

Des d'avui estarà penjada a l'entrada dels mòduls del nostre institut la llista amb les peticions admeses i les denegades d'ajuts de menjador per al curs 2016-2017.
Publicada la llista d'admeses i excloses.
Contra aquesta proposta de concessió/denegació, les persones interessades poden formular al·legacions fins al 19 de setembre a la secretaria del centre.

Ajuts de menjador

2 de juny 2016, 9:29 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 2 de febr. 2019, 1:31 ]

I com que ara sí que sembla que haurem de gestionar la manera com els vostres fills i les vostres filles mengen a l'institut, cal recordar-vos que fa uns dies es va publicar al DOGC la resolució on s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador per al curs vinent.
Beques menjador
A la pàgina Ajuts de menjador escolar del Consorci d'Educació de Barcelona trobareu tota la informació necessària i, en particular, el formulari de sol·licitud. Formulari que podreu lliurar-nos complimentat quan feu la matrícula del vostre fill o filla i nosaltres el tramitarem.
Us recordem que aquests ajuts només cobreixen 70 dies de menjador.

1-8 of 8