Trobades informatives amb les famílies

6 de set. 2017, 17:20 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 26 de set. 2017, 11:46 ]
El nostre alumnat de 1r d'ESO comença una nova etapa en el seu procés d'aprenentatge. I com gairebé sempre que es produeixen canvis d'aquest tipus, hi ha molta il·lusió i grans expectatives... Segurament pel mateix motiu, apareixeran dubtes i potser algun neguit.

Creiem que totes aquestes emocions s'han d'experimentar i sabem que els pròxims dies seran per a ells i elles dies de gran intensitat en els quals cada moment hauria de ser una sorpresa i alhora la resolució d'alguna de les seves incerteses. El nostre objectiu? Que al finalitzar les jornades d'acollida hagin desaparegut tots els neguits (si és que els tenien) i que els primers dubtes deixin pas a uns altres, aquells que mantenen la seva curiositat desperta i els empeny cap a un compromís envers el seu propi aprenentatge.

I les famílies? Al seu costat i al nostre, acompanyant i vivint amb nosaltres aquest meravellós procés que és la maduració del nostre alumnat. Confiant, però com em deia una família el curs passat, no amb una confiança cega, sinó amb una confiança fruit del diàleg i la certesa de compartir un mateix objectiu.

I precisament perquè ens agrada... perquè necessitem d'aquest diàleg, d'aquesta comunicació, ja hem previst una trobada informativa d'inici de curs amb totes les famílies del centre, les de l'alumnat de primer i les del de segon. Serà el pròxim dia 10 d'octubre a la tarda. Abans les famílies haureu rebut un A finals del mes d'octubre les famílies rebreu l'informe d'adaptació al nou curs redactat pel tutor o la tutora personal del vostre fill o filla.

A banda d'aquesta trobada us volem recordar que sempre que tingueu qualsevol dubte, el nostre correu electrònic està sempre obert i intentarem respondre com més aviat millor.
Comments