Trobades amb famílies

6 de nov. 2017, 17:31 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Com us dèiem, aquests primers dies han estat molt intensos i plens d'emocions, però en aquests dies d'interacció inicial us hem trobat a faltar. És veritat que algunes famílies us heu posat en contacte amb nosaltres per a resoldre els seus dubtes o fer-nos arribar els suggeriments que ens permeten millorar dia a dia...

Però en aquest projecte que volem polièdric i del qual tots i totes formem part i li donem la solidesa que requereix estirant cadascuna del seu vèrtex, cal buscar el temps necessari per a trobar-nos i parlar amb tranquil·litat de com podem seguir fent-lo gran.

Així us proposem d'entrada dues dates per a poder parlar i compartir les sensacions d'aquests primers dies.

D'entrada volem començar a convertir en tradició la festa d'inici de curs que vam fer el curs passat en acabar les jornades d'acollida de l'alumnat de primer. Enguany ens ha agradat veure com nois i noies de segon s'han oferit a organitzar aquesta festa i com a l'anterior, us volem, alumnat i equip educatiu, convidar a venir i compartir aquests moments d'alegria pel que hem viscut i il·lusió per totes les coses que vindran. La festa serà el dia 29 de setembre i us podreu passar pel centre a partir de les 12.30 hores. Aquest dia de manera excepcional l'alumnat sortirà del centre a les 14.00 hores.

D'altra banda, el dia 10 d'octubre a les 18.00 de la tarda us convidem a venir per reunir-vos amb els tutors i tutores dels vostres fills i filles per fer un balanç de les primeres setmanes i plantejar-vos les propostes del que ens agradaria arribar a aconseguir durant aquest curs.

Comments