Servei de menjador. Curs 2021 - 2022.

7 de set. 2021, 1:46 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
El servei de menjador s’iniciarà a partir del dia 16 de setembre per l’alumnat de 1r i 2n de l’ESO. Excepcionalment aquests primers dies serà a les 14.00 hores i després marxaran a casa. A partir del dilluns 20, l’horari ja serà l’habitual, a les 12.55 hores.

Per a 3r i 4t d’ESO, el servei s’iniciarà també el dia 16 de setembre, però ja des del principi amb el seu horari habitual: 14.30 hores.

La inscripció s’haurà de fer mitjançant l'app d’inscripcions de Fundesplai que la podeu baixar des del Play Store (Android) o des de l' App Store (iOS).

Si els vostres fills i filles ja havien participat en activitats de Fundesplai el curs passat, segurament haureu rebut un correu personalitzat amb aquesta mateixa informació així com un enllaç per recordar la vostra contrasenya si és que ho necessiteu.

Per aquells que sigui la primera vegada Trobareu  informació i ajuda a la pàgina de Fundesplai.

Si alguna família té problemes a l’hora de fer aquesta gestió, els dies 13, 14 i 15 de setembre la coordinadora d’aquest servei al nostre institut podrà atendre els vostres dubtes de 9.00 a 11.00 hores. Recordeu que per qüestions de precaució només heu de venir al centre si és imprescindible i sempre només una persona.

Podeu contactar amb la coordinadora a través de la seva adreça de correu electrònic (coordinaciomariaespinalt@fundesplai.org) o el seu telèfon (617 85 47 20).

Des de l’equip de Fundesplai ens comenten que els agradaria molt que accediu i gaudiu d’aquesta eina, per això us demanen també que entreu a l’apartat de «Contacte» per poder fer-los els vostres comentaris i suggeriments, o resoldre qualsevol dubte o incidència relacionada amb la mateixa app.
Comments