Servei de menjador

13 de set. 2020, 10:38 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 16 de set. 2020, 3:38 ]
*** Actualització: corregit el número de telèfon de la coordinadora del menjador

El 17 de setembre s'inicia el servei de menjador.

L'inscripció s'haurà de fer mitjançant la l'app d'inscripcions de Fundesplai que podeu baixar-vos-la des del Play Store (Android) o des de l' App Store (iOS)

Si els vostres fills i filles ja havien participat a activitats de Fundesplai l'any passat, haureu rebut un correu personalitzat amb aquesta mateixa informació així com un enllaç per recordar la vostra contrasenya si és que ho necessiteu.

Per aquells que sigui la primera vegada Trobareu  informació i ajuda a la pàgina de Fundesplai.

Si alguna família té problemes a l'hora de fer aquesta gestió, els dies 14, 15 i 16 de setembre estarà la coordinadora d'aquest servei al nostre institut de 9.00 a 11.00 hores per atendre els vostres dubtes (recordeu que per qüestions de precaució només heu de venir al centre si és imprescindible i sempre només una persona).

Podeu contactar amb la coordinadora a través de la seva adreça de correu electrònic (coordinaciomariaespinalt@fundesplai.org) o el seu telèfon (617 85 47 20).

Des de l'equip de Fundesplai ens comenten que els agradaria molt que accediu i gaudiu d’aquesta eina, per això us demanen també que entreu a l’apartat de «Contacte» per poder fer-los els vostres comentaris i suggeriments, o resoldre qualsevol dubte o incidència relacionada amb la mateixa app.

Comments