Material que ha de portar l'alumnat al centre

13 de set. 2020, 10:21 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 2 de set. 2022, 2:49 ]
Per un bon funcionament de les activitats educatives, cal que cada alumne/a porti un material personal al centre diàriament i se’n faci responsable. És per això que és important que estigui tot degudament marcat amb el seu nom i/o algun distintiu personal. 

La resta de material fungible l’aporta l’institut perquè tot l’alumnat pugui disposar del material necessari per al desenvolupament de cada espai d’aprenentatge. Això no obstant, és possible que a causa de la situació actual hi hagi altres materials específics que pel seu caràcter reutilitzable us haurem de demanar que els vostres fills i filles el portin de casa per no poder compartir-lo. En qualsevol cas, avisarem el nostre alumnat amb suficient antelació i procurarem que aquest fet sigui l’excepció.


Aquest és el llistat de material que hauria de portar cada dia el nostre alumnat. Recordeu que aquest curs, a banda del material habitual, haureu d'incloure a les motxilles tot aquell relacionat amb les mesures d'higiene i salut que l'estat de pandèmia ens exigeix.Material i característiques

Model

Estoig

Amb un distintiu personal 

2 bolígrafs 

de tinta diferent

Llapis 

mina HB

Goma i maquineta


Regle petit, tisores i tub de pega

Llibreta d’espiral Din A-4 

fulls quadriculats amb colors diferents per separar per espais Educatius.

Amb un distintiu personal 

Ordinador

Amb un distintiu personal

carregat cada dia.

Auriculars.

Amb un distintiu personal.

Carpeta classificadora mida foli

Mocadors de paper/ paper higiènic

d’ús individual

PAÑUELOS – Gomà Camps

Ampolla d’aigua


Comments