Convocatòries de vaga

6 de nov. 2017, 17:34 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

4-O, recuperem (en la mesura del possible) una certa normalitat

Benvolgudes famílies.
Demà, si no es produeixen canvis de darrera hora, intentarem recuperar el dia a dia educatiu dins del nostre institut ja que la major part del professorat ha manifestat la seva intenció de reincorporar-se a les nostres tasques habituals.
Equip de professors i professores del Maria Espinalt.

3-O, vaga general

Benvolgudes famílies.
Com ja sabeu, demà hi ha convocada una jornada de vaga general que serà secundada per un bon nombre de treballadors i treballadores del nostre institut. Tot i que el centre romandrà obert de 8.00 a 15.00 i es complirà amb els serveis mínims estipulats, us informem que no se seguirà l'horari habitual de classes ni es garanteix el funcionament del menjador ni de les activitats extraescolars.
Equip de professors i professores del Maria Espinalt.

Convocatòries de vaga

Diferents sindicats d'alumnes han convocat a l'alumnat de secundària i universitats a afegir-se a la vaga en defensa de l'1-O.
Davant dels dubtes que algunes famílies ens heu plantejat, aclarim que legalment només pot decidir si fer o no fer vaga l'alumnat de segon cicle de l'ESO (tercer i quart). El dret a la vaga de l'alumnat de primer i segon, en canvi, recau en la seva família i és ella qui decideix si els seus fills i filles se sumen a la vaga o no. 

D'aquesta manera, si considereu oportú que el vostre fill o filla s'adereixi a aquesta o d'altres convocatòries de vaga, haureu de fer-nos arribar per escrit o verbalment la vostra justificació.
Comments