Novetats‎ > ‎

Últimes informacions... abans del primer dia.

10 de set. 2016, 4:46 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 10 de set. 2016, 4:50 ]
Cada cop és més a prop el dia que farem la primera passa d'aquest gran viatge que iniciem aquest curs.
Tot gran viatge comença amb un petit pas (Lao Tse).
Després de tants esforços i lluites de tots i totes plegades, el curs ha començat amb una certa normalitat. Tenim clar que no ho vivim en les condicions que desitjaríem però en qualsevol cas no deixa de ser un motiu d'alegria compartida el fet de poder viure aquest moment tan especial. Ens agradaria transmetre i compartir aquesta emoció i il·lusió que ara ja comença a ser una realitat.

I per a què aquest inici de viatge sigui el més relaxat possible, us donarem una serie d'informacions pràctiques que ens ajudaran a tots i totes a viure aquest moment d'il·lusió de manera més plena.

1.
El pati ens l'han garantit!
Pati garantit
Potser el pati va ser l'espai que de manera més unànime va despertar neguits entre les famílies que va assistir a la tarda de portes obertes de dijous passat. Volem tranquil·litzar-vos i transmetre-us el compromís del Consorci per tenir-lo llest aquest dilluns. De fet, si passeu per allà durant aquest cap de setmana, veureu com avança.

2.
Porta definitiva al carrer de La Llacuna
La porta definitiva 
En aquest sentit, dilluns la porta del centre ja no serà la que hem estat fent servir aquests dies al carrer de Sancho de Ávila sinó la definitiva al carrer Llacuna, número 87-101 (probablement encara sense cap cartell inidicatiu). Dilluns serrà un dia important pels vostres fills i filles i per això és possible que alguns i algunes de vosaltres els vulgueu acompanyar fins a la porta de l'institut. Però precisament per això, us demanem que us acomiadeu a la porta de fora, la del carrer: aquest viatge que inicia ho ha de fer amb les seves pròpies ales.

3. 
Marc horari de la primera setmana.
Marc horari de la primera setmana.
Després d'estar valorant la precarietat amb què hem viscut aquest inici de curs i veient que no podríem garantir el servei de menjador (fins i tot la carmanyola podia acabar convertint-se en un problema), hem decidit que durant la primera setmana no farem tardes. Així doncs, el centre funcionarà només en horari de matí. 
  • Dilluns entrarem a les 9.30 i sortirem a les 12.30.
  • Dimarts l'hora d'entrada ja serà l'habitual, és a dir, a les 8.15 i l'hora de sortida del centre serà a les 13.45
  • Dimecres, dijous i divendres entrarem a les 8.15 hores i sortirem a les 14.45.
D'altra banda, l'horari d'atenció a la secretaria per resoldre qualsevol dubte administrativa és el següent:
  • Els dimarts de 9.00 a 13.00 i de 15.00 a 17.00 hores.
  • Els dijous de 8.15 a 15.00.
4. 
Inici del servei de menjador.
Inici del servei de menjador
Si tot va bé i s'acompleixen els terminis de lliurament del mobiliari i el parament del menjador, el servei s'iniciarà dilluns 19 de setembre i amb el menjador l'horari de tarda: dilluns i dimarts de 15.15 a 17.00 hores.

5.
Material.
Material
Per a dilluns els vostres fills i filles només han de portar alguna cosa per escriure (un petit estoig amb bolígraf i llapis) i un esmorzar sa i saludable que els ajudi a viure amb alegria i força aquest primer dia a l'institut. A partir d'aquí, cada dia els hi anirem donant instruccions de què necessitarà per l'endemà (mai seran coses complicades així que no patiu!). Molt important: la primera setmana NO han de portar l'ordinador a l'institut.

Ara gaudim del cap de setmana amb els nervis de qui espera un dia especial i de les festes, així que... 

Poblenovins, poblenovines, bona festa major!
Comments