Novetats‎ > ‎

Trobada de Portes Obertes per l'ESO, 2022

2 de febr. 2022, 15:54 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 3 de febr. 2022, 0:20 ]
Ja tenim data per la trobada de Portes Obertes per l'ESO d'aquest curs i serà el dimecres 16 de febrer.
Ens alegra poder dir que aquest curs tornem a la presencialitat en la nostra trobada de Portes Obertes... sempre que la realitat (aquesta tossuda realitat que ens està tocant viure des de ja fa massa temps) no ens ho impedeixi!

I com era habitual al nostre centre us tornem a proposar dues hores, dos torns en funció de l'escola de procedència del vostre fill o filla. L'objectiu és poder atendre-us el millor possible.

Dia: 16 de febrer
Hores:
  • 17.00 horesLes Acàcies, Fluvià, La Mar Bella i Concepció Arenal.
  • 18.00 horesCatalònia, Arenal de Llevant, Poblenou i Provençals.
Ah, i les famílies que no sou de cap d'aquestes escoles... podeu venir a qualsevol de les dues convocatòries, la que us vingui millor. 

En els diferents apartats d'aquesta web hi ha informació del nostre projecte: us convidem a donar un cop d'ull! De fet (i de moment), encara podeu trobar l'apartat de les Portes Obertes no presencials que vam fer el curs passat: la major part de la informació continuarà sent vigent aquest curs. 

Us recordem que aquest any el període de preinscripció a l'ESO serà entre els dies 9 i 21 de març de 2022

El que ens agradaria és aconseguir un espai i un temps agradable per a poder compartir amb vosaltres el nostre projecte. 

Pel que fa al batxillerat, la data prevista per a fer les seves pròpies Portes Obertes serà el 6 d'abril, però us ho confirmarem una mica més endavant. La preinscripció per a primer de batxillerat està prevista pels dies entre el 20 i el 26 d'abril.
Comments