Novetats‎ > ‎

Trobada de Portes Obertes

12 de març 2018, 0:51 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Horari de la jornada de portes obertes

Fa uns dies us deiem que la trobada de portes obertes seria el 28 de febrer i que per tal d'afavorir una millor atenció a les famílies us proposariem distribuir les escoles on estan estudiant els vostres fills i filles aquest curs en dues convocatòries diferents. Doncs aquí la teniu:

Dia: 28 de febrer

Hores:

17.00 hores: Sant Martí, Fluvià, Llacuna, Pere IV i La Mar Bella.

18.00 hores: Arenal de Llevant, Bogatell, Les Acàcies, Vila Olímpica i Antoni Brusi.

Ah, i les famílies que no sou de cap d'aquestes escoles... podeu venir a qualsevol de les dues convocatòries, la que us vingui millor. Com dèiem, el que ens agradaria és aconseguir un espai i un temps agradable per a poder compartir amb vosaltres el nostre projecte. En els diferents apartats d'aquesta web hi ha (i en els pròxims dies anirem afegint més) informació detallada d'aquest: us convidem a donar un cop d'ull! 

Ja tenim data per a la trobada de Portes Obertes

data per a la trobada de portes obertes
I serà el dimecres 28 de febrer.
Com el curs passat us proposem dues hores, dos torns en funció de l'escola de procedència del vostre fill o filla. L'objectiu és poder atendre-us el millor possible.
Més endavant, quan s'hagi determinat definitivament quines són les escoles adscrites al nostre institut, concretarem l'ordre i les hores assignades per a cada escola.
Comments