Novetats‎ > ‎

Trobada de Portes Obertes

13 de març 2016, 19:21 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 14 de març 2016, 3:29 ]
Ja ho vau veure: estàvem molt nerviosos... però molt il·lusionats. Per primera vegada hem pogut explicar a les famílies el nostre projecte!
I la veritat és que va ser una experiència molt especial. Creiem que la de dissabte va ser una jornada molt rica i els vostres comentaris, aportacions, dubtes i neguits ens ajuden a créixer i aprendre... que és el que volem! 

Alguns dels comentaris que ens vau fer, ja formaven part de les nostres preocupacions de les últimes setmanes: els espais i les seves incerteses o els horaris. Respecte dels espais, prenem nota del que allà es va dir i us garantim que la preocupació també és nostra i sobre ella treballarem. 

Pel que fa a l'horari, ja us vam dir que és una d'aquelles qüestions sobre les quals ens agradaria poder prendre entre tots i totes la decisió. Però també sóm conscients que les famílies necessiteu una major concreció i per això, com més aviat millor us farem una proposta.

Altres temes que ens vau fer arribar ens plantegen coses en les quals fins ara no havíem pensat massa: la realitat d'alguns alumnes (coeficients intel·lectuals alts, nens i nenes adoptades, etc.), l'addicció a les pantalles... Els apuntem i ens comprometem a estudiar, investigar i trobar alternatives. A mesura que anem avançant en aquests temes, els anirem consignant a l'apartat «Co-construint» d'aquesta web.

És cert que no vam poder parlar amb tothom: hauria sigut difícil i si ho haguéssim intentat, encara hi seríem ;o). Però la sensació que ens va quedar és la de què el nostre projecte està en sintonia amb el que les famílies del barri esperàveu del nou institut. I això, com dèiem a la nostra presentació, és MOLT important per a nosaltres.
Comments