Novetats‎ > ‎

Tres informacions més...

5 de set. 2016, 23:54 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 6 de set. 2016, 0:25 ]
Avui a la tarda ens porten els mobles estàndard del Departament d'Ensenyament, així que demà ja podrem treballar definitivament en el nostre institut.
Sense infraestructures.
No obstant de moment seguirem sense poder-vos atendre pel que fa a qualsevol tràmit administratiu que necessitéssiu fer a la nostra secretaria: encara no disposem de la infraestructura requerida (accés a internet, fotocopiadora...). Això vol dir que si heu de fer alguna gestió relacionada amb ajuts, beques o la matrícula haureu d'anar a la seu del Consorci a la plaça Urquinaona, 6.
El telèfon ens causa problemes.
Evidentment, el que sí que podrem fer és atendre els vostres dubtes i necessitats... Això sí, últimament el telèfon ens està ocasionant algun problema i segurament ens serà més fàcil via correu electrònic o presencialment.
Menjador al laberint.
D'altra banda, a hores d'ara sembla que el servei de menjador esperem que es pugui oferir a partir del dilluns 19 de setembre. Com que dimarts 13 ja farem tarda, aquelles famílies que necessiteu que el vostre fill o la vostra filla es quedi a dinar podrà compartir amb nosaltres un àpat de la carmanyola que cadascú portarà de casa seva. En qualsevol cas, dijous us ho podrem explicar i concretar i tindreu fins al dijous de la setmana següent per apuntar els vostres fills i filles a aquest servei.
Comments