Novetats‎ > ‎

Sobre el debat de l'estat del centre... Crida a la participació!

5 de juny 2017, 9:14 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 5 de juny 2017, 10:57 ]
El primer «Debat de l'Estat del Centre» ja fa uns dies que està en marxa... si no heu rebut encara el qüestionari mitjançant el qual poder donar la vostra opinió, envieu un missatge de correu electrònic al Javier o a l'Observatori del Benestar per tal que us el facin arribar com més aviat millor. Ens interessa... necessitem les vostres opinions, vivències, sentiments cap al centre: quines coses s'han fet bé, quines hem de millorar. Com més punts de vista tinguem, més ric podrà ser el debat.Digueu la vostra!
Com ja us hem anat dient des de les trobades de Portes Obertes, la 3a setmana de maig hem llençat aquest debat sobre l'estat del centre. La idea és generar un esdeveniment on tota la comunitat pugui dir la seva i valorar l'estat del centre. Es tracta de descobrir amb quines coses estem satisfets i satisfetes, per celebrar-les i amb quines no ho estem tant per treballar sobre elles i millorar-les. En general les característiques del procés, d'entrada, serien:
  • Basem la participació de la globalitat de la comunitat en un qüestionari que fem arribar a tothom.
  • Aquest qüestionari conté una part general que és igual per a tothom i una altra que és específica de cada sector (alumnat, famílies, professorat i PAS)
Les fases del procés seran:
  1. Disseny del qüestionari.
  2. Publicació i difusió. Promoció de la participació global.
  3. Extracció de resultats. Elaboració d'un informe.
  4. Debat i discussió sobre els resultats. Conclusions.
De la primera fase s'ha encarregat l'Observatori del Benestar. Ara hauríem d'haver acabat la segona i començat amb la tercera... Però com volem que el procés sigui el més participatiu possible i el nombre més gran de persones pugui dir la seva, fem aquesta nova crida a les famílies: Participeu per tal d'aconseguir que el debat sigui ric i ens permeti aconseguir els nostres objectius de reconeixement i millora del que s'ha fet aquest primer curs al nostre centre!
participeu en el debat de l'estat del centre!
Comments