Novetats‎ > ‎

Seguim treballant... amb il·lusió i la col·laboració de tothom!

25 de maig 2016, 6:47 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 26 de maig 2016, 2:48 ]
En tot desenvolupament d'un projecte es passen per diverses fases. Ahir vam passar un d'aquells moments de tristesa i desencís. Però quan un projecte t'entusiasma com a nosaltres ens entusiasma la co-construcció d'aquest institut, saps... sents que no et pots recrear, que t'has de posar fil a l'agulla i continuar treballant. Desempallegar-te de sentiments negatius i tornar a la taula per treballar amb totes les parts implicades.

D'entrada amb els nostres estimats veïns de l'Escola La Llacuna per coordinar les nostres necessitats comunes i aprofitar les oportunitats que ens ofereix el nostre veïnatge. Continuar construint amb el Consorci, buscant en equip solucions als problemes que vagin sortint. I per últim, però no menys important, i a l'espera de la constitució de l'AFA del centre, ens agradaria reunir-nos amb la Plataforma: per la seva importància al barri i perquè des de l'inici d'aquest camí ha promogut el projecte i sempre ha estat informada del seu desenvolupament.

Com que des del començament hem volgut que la transparència fos un dels valors fonamentals en el desenvolupament d'aquest projecte, a mesura que es vagin produint novetats us les anirem explicant en aquest espai. Hem confirmat que les coses no són fàcils, mai ningú ens va dir que ho serien, però sabem (l'equip, promotor, el Consorci i la comunitat educativa del barri) que valen la pena. Són moments de mantenir la calma, treballar plegats i seguir amb il·lusió. Perquè tenim molts motius i moltes coses ja guanyades per viure aquest moment d'inici amb il·lusió.
Comments