Novetats‎ > ‎

Recollida del chromebook a la botiga

7 de set. 2016, 11:50 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 7 de set. 2016, 13:29 ]
Recollida del chromebookLa nostra idea inicial era fer el lliurament dels chromebooks a l'institut, tots de cop en una mena d'acte festiu que a banda de recollir l'alegria pel nou aparell ens servís per a reforçar la idea que es tracta d'una eina de treball. 

Però al juliol encara no teníem clar com seria aquest acte i vam deixar anar el temps de fer pública la nostra decisió final. Aquest retard ens ha posat davant d'una situació que ens fa que sigui més fàcil que cadascuna de les famílies passeu per la botiga a recollir el vostre dispositiu.

Això, però, no vol dir que aquest acte de posada en marxa dels chromebooks al centre no es faci. Tot el contrari. És per això que us demanarem que els vostres fills i les vostres filles no el portin a l'institut fins que els hi diem. Durant les primeres setmanes ens anirem posant en marxa amb un paquet d'activitats i petits projectes que volen assentar les bases i els valors dels espais d'aprenentatge de l'institut. Uns espais que, no cal dir-ho, han de deixar les màquines i la tecnologia darrera de les persones i el seu benestar.

Resumint: Ens facilitarà molt la gestió de les eines tecnològiques que: 

1. Passeu vosaltres mateixos per la botiga a recollir els chromebooks que heu comprat. La botiga es diu FDos Software i està al carrer Espronceda, 136.

2. Que els vostres fills i les vostres filles no el portin fins que no els avisem.

D'altra banda, us recordem que aquelles famílies que no el poden pagar es posin en contacte amb nosaltres per tal de trobar una solució personalitzada a cada cas. També us agrairíem que aquelles famílies que portareu un dispositiu diferent del proposat pel centre ens ho digueu com més aviat possible per a poder preveure la manera d'integrar-lo en el nostre sistema informàtic.
Comments