Inici‎ > ‎

Propòsits per l'any nou (i carta/reflexions després del primer trimestre)

7 de gen. 2018, 15:19 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
Com us dèiem a la carta que us vam lliurar amb els informes de final del primer trimestre, començarem l'any i el trimestre amb un objectiu prioritari a la nostra agenda pedagògica: aconseguir conscienciar-nos sobre la importància i necessitat del respecte cap als espais i materials.
mans a l'obra!
Tal com algunes persones heu suggerit a l'espai de debat d'aquest blog (moltíssimes gràcies per les vostres aportacions), començarem el trimestre amb un Centre d'Interès que girarà al voltant d'aquesta qüestió. I és aquí on un cop més us necessitem. Amb les vostres paraules, idees i opinions. Amb la vostra presència en algun moment. Amb la presa d'alguna mesura dins de la vostra dinàmica familiar en sintonia amb el centre per fer que els i les adolescents de la nostra comunitat incrementin el seu grau de compromís i responsabilitat, tant personal com envers la comunitat que els acull i els cria.

En aquest sentit us tornem a demanar que mantingueu la confiança en les decisions de l'equip educatiu. Creiem que a aquestes alçades del projecte ja sabeu que no es tracta d'una confiança cega el que us demanem, sinó la confiança de saber que estem remant en la mateixa direcció i que les nostres propostes són fruit de la reflexió. Una reflexió que volem, desitgem compartida.

Per la nostra part tractarem de tenir cura en la comunicació de totes les decisions que es prendran i que tractarem d'explicar-vos. Us avancem que potser alguna d'elles generarà tensions i moments complicats al centre. És un preu que estem disposats/des a assumir i que considerem necessari acceptar per poder-ne sortir reforçats d'aquest procés. En principi tot serà transitori i necessitem comptar amb el vostre suport i la vostra complicitat.

Desconeixem si aconseguirem revertir aquesta tendència destructiva davant de la qual ens hem trobat durant aquest primer trimestre, però el que sí que sabem és que, com a mínim, prendrem consciència i avançarem en aquest concepte tan poc nostrat com és LA COSA NOSTRA: Nostra per ser de totes les persones i de cadascuna d'elles.

Per si alguna persona de la comunitat no va llegir en el seu moment la carta «Reflexions després del primer trimestre» de la que us hem parlat, us l'enllacem aquí mateix.
Ċ
Miguel Angel Baeta Monforte,
7 de gen. 2018, 15:19
Comments