Novetats‎ > ‎

Primera setmana

19 de set. 2017, 0:02 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
Bé, la primera setmana d'aquest nou curs ha passat.

Que ràpid! Reconeixem aquesta sensació. Sentir la rapidesa amb la qual passen les hores i els dies quan t'ho estàs passant bé i estàs gaudint de grans moments.

Moments de retrobament. Moments de coneixença. Moments de canvi. Moments d'adaptació.

Ha estat una setmana intensa en la qual els que ja hem compartit un curs, adults i infants, hem sentit la satisfacció de saber que seguim construint sobre els fonaments sòlids de la confiança i la cooperació: veure i viure tants somriures i abraçades carrega les bateries millor que qualsevol altre tipus d'energia!

Ha estat una setmana intensa en la qual hem començat a crear lligam amb el nostre nou alumnat i esperem aconseguir que a poc a poc vagi desempallegant-se dels dubtes i neguits que pogués tenir en entrar per la porta del nostre institut el primer dia de classe. En això treballem.

I aquí ens trobareu. Construint espais lliures d'aprenentatge, segurs i motivadors on cadascú, cadascuna trobi el seu lloc i adquireixi el compromís vers el seu aprenentatge que li permeti créixer una mica cada dia d'aquest nou curs que hem iniciat.

Agraïts, agraïdes de tenir-vos al nostre costat, famílies, expandint aquest projecte en totes les direccions.
Comments