Novetats‎ > ‎

Primera assemblea per constituir l'AFA del centre i altres informacions importants després de la trobada d'ahir.

29 de juny 2016, 10:00 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 5 de jul. 2016, 12:00 ]
*** ACTUALITZACIÓ ***
Per fi compartim amb vosaltres la presentació que va il·lustrar la trobada amb les famílies del passat 28 de juny a Can Felipa... Encara que ja la vau veure en el seu moment, dediqueu-li uns minuts... hi ha alguna sorpresa que dóna resposta a una de les peticions que una persona ens va fer als paperets de colors!
Sorpresa!

Un plaer, com sempre, compartir amb tots i totes vosaltres la il·lusió per aquest projecte... però com algú de vosaltres comentava, se'ns ha girat feina!

Primer: Dimarts 5 de juliol a les 18.00 hores, primera assemblea de l'AFA del nostre centre. Es farà a l'Escola La Llacuna (carrer de Pallars, 207).
Constitució de l'AFA
Segon: aquesta nit (ai, el temps...) penjarem la presentació d'ahir. Hem afegit algunes informacions que aquí us les resumim:
Termini sol·licitud dels ajuts de menjador.
Termini per a comunicar-nos els dies que voleu que el vostre fill o la vostra filla facin ús del servei de menjador de l'institut: 6 de juliol. 
Qui gestiona l'adquisició del chromebook?
Termini per a comunicar-nos si voleu que l'institut us gestioni l'adquisició del chromebook: 10 de juliol.
Termini per a pagar la quota de material.
Termini per a pagar la quota de 120 € per poder socialitzar el material... En aquests moments no us ho podem dir perquè encara no hem pogut obrir el compte bancari. Aviat us comunicarem el número i a partir de llavors seran 15 dies. 
Lliurar sol·licitud dels ajuts de menjador
Segon període per demanar els ajuts de menjador: del 5 al 16 de setembre. La sol·licitud s'ha de lliurar al mateix institut. Trobareu més informació a la pàgina del Consorci d'Educació.

Ah, i recordeu que per resoldre qualsevol dubte o problema o llegir els vostres comentaris o observacions, tenim la nostra bústia de correu electrònic sempre oberta, encantats, encantades de personalitzar la nostra relació amb vosaltres!


Comments