Novetats‎ > ‎

Preinscripcions 2019-2020

18 de març 2019, 6:28 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
Preinscripció al nostre centre

S'apropa el moment de lliurar les vostres sol·licituds de preinscripció en el nostre institut. Això serà entre el 29 de març i el 9 d'abril. L'orari d'atenció al públic us el comunicarem una mica més endavant, quan ens confirmin del Consorci si tindrem (o no) una mica de suport a la secretaria del centre.


Us agrairíem que durant el període de preinscripció ens feu arribar les vostres consultes via correu electrònic en la mesura que sigui possible, donat que no sempre ens serà possible respondre via telefònica. Intentarem donar una resposta ràpida als vostres correus. De totes maneres, a la pàgina del Consorci teniu tota la informació sobre la preinscripció, documentació que cal aportar i puntuació... i està molt ben explicada!

D'altra banda, si voleu agilitzar el tràmit de lliurar la vostra sol·licitud de preinscripció i podeu imprimir-la a casa. Aviat trobareu l'enllaç a la pàgina del Consorci. Si no, al centre us lliurarem una còpia perquè pugueu emplenar-la aquí mateix.

Si necessiteu més informació, podeu anar a la pàgina web del Consorci d'Educació de Barcelona on es parla de la preinscripció per al pròxim curs:

En qualsevol cas, ja us avancem que la documentació (sempre original i fotocòpia!) amb la qual heu d'acompanyar el vostre formulari de sol·licitud és la següent:
  • Formulari de preinscripció omplert.
  • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l'alumne o alumna està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • Original i fotocòpia del DNI de l’alumne o alumna en cas que sigui major de 14 anys o tingui DNI tot i ésser menor de 14 anys.
  • De forma extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat, el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar. 
Comments