Novetats‎ > ‎

Per fi hem pres una decisió respecte dels chromebooks!

22 de jul. 2016, 3:47 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 27 de jul. 2016, 7:20 ]
Bé, ens ha costat, però al final hem pres una decisió pel que fa als dispositius dels quals l'institut facilitarà la seva adquisició.
I el chromebook escollit és...
Han estat moltes les variables que hem volgut tenir en compte. Aquests són els arguments que ens han fet prendre la nostra decisió:
  • La memòria no només ha de ser suficient per a un ús senzill i segons les exigències de la xarxa actuals. Donat que és un dispositiu que ha de durar almenys quatre cursos, hem cregut important que pugui fer front amb garanties a entorns multitasca (moltes pestanyes del navegador obertes) i a les exigències futures de les aplicacions a Internet.
  • Els dispositius amb pantalles petites fan que el seu ús sigui exigent pel que fa al cansament de la vista. D'altra banda, teníem molt clar que no volíem motxilles molt pesades: s'havia de trobar un equilibri entre aquests dos factors.
  • Volíem que la botiga a la qual s'adquirís el dispositiu fos del barri. Ens hauria agradat una cooperativa, però en la seva absència volíem fer barri i, sobretot, facilitar les gestions que les famílies es veiessin obligades a fer en un determinat moment.
És per això que al final la nostra decisió s'ha decantat per l'Acer Chromebook 14 CB3-431. Té una pantalla de 14" amb pes de només 100 gr. més que altres dispositius més petits. Hem optat per 4 Gb. de RAM i un disc de 32 Gb. I la botiga que ens farà la gestió és Fdos Software del carrer Espronceda.

És veritat que la pantalla i la memòria més grans encareixen el dispositiu, però si volem que sigui un dispositiu que duri, creiem que val la pena... I recordeu, ha de durar quatre cursos (aquest curs fem la despesa, però els propers ja no) i no haureu de comprar llibres de text.

La setmana vinent us donarem detalls de com fer l'adquisició de l'aparell i no oblideu que si teniu qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del nostre correu electrònic.

Volem agrair totes les famílies que ens heu portat informació i pressuposts el vostre temps i la vostra il·lusió. Moltíssimes gràcies!
Comments