Novetats‎ > ‎

Ja tornem a ser aquí... i tres informacions importants.

2 de set. 2016, 16:56 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 3 de set. 2016, 3:41 ]
De fet, ja fa uns dies que estem per aquí treballant... Però volem amb aquesta entrada al blog fer-ho oficial...
Saludant a la comunitat del nostre institut
Sí, ja tornem a ser aquí... físicament. Perquè no hem deixat de ser-hi amb el pensament, la reflexió i el cor durant aquests dies de vacances. Vacances que ens han servit per a recarregar les bateries i tornar amb més il·lusió i ganes (si això fos possible) per tirar endavant aquest projecte nostre.

Aquests dies hem continuat acollits a l'Escola La Llacuna i la seva amabilitat. Però ja tenim les claus dels mòduls!
Fotografia de Judit Soler
Foto de Judit Soler
Una aula
A partir de dilluns ens hauria agradat poder continuar treballant al nostre centre, començar a fer nostres els espais i els racons, però és possible que encara estiguem uns dies abusant de la generositat de La Llacuna. No és la situació que ens agradaria estar vivint, però intentem no perdre el somriure: les coses van lentament, però sense pausa i tenim la confiança que al llarg de la setmana vinent podrem anar ocupant, emplenant i preparant els nostres espais per a començar el curs amb comoditat. Però potser no ho tindrem tot funcional al 100% durant els primers dies i haurem de conviure amb petites intervencions d'última hora dels operaris. Res que la il·lusió i el bon fer de la nostra comunitat no pugui resoldre amb un somriure, oferint al nostre alumnat una oportunitat única de co-construir el nostre propi espai d'aprenentatge.

Després d'aquesta salutació emocionada i plena de la il·lusió que ja coneixeu, dues o tres informacions pràctiques importants.

1.
Portes obertes.
Volem compartir amb vosaltres l'emoció d'estrenar aquests nous espais, per això us convoquem a unes hores de Portes Obertes, ara de «veritat». Dijous vinent, dia 8 de setembre, entre les 17.00 i les 19.00 us convidem a fer una passejada pels mòduls. Serà una oportunitat per tornar a xerrar, compartir i intercanviar. I com quan es visita un pis nou, podrem imaginar i somiar com podrem millorar els espais, com podem vestir-los per aconseguir un institut on el nostre alumnat pugui desenvolupar-se i créixer com a persona en el temps que estiguem en aquests mòduls.

2.
Horari del primer dia de classe.
Dilluns 12 de setembre farem la primera jornada d'acollida de l'alumnat d'aquest primer curs del nostre institut. L'horari d'aquest dia especial serà diferent: començarem a les 9.30 i l'alumnat marxarà a casa a les 12.30. Dimarts l'horari serà ja l'habitual... El que en aquests moments no podem assegurar és que ja tinguem el menjador obert: us mantindrem informats i informades.

 3. 
Ajudes menjador.
Parlant del menjador: recordeu que dilluns 5 de setembre comença el segon termini per a presentar la sol·licitud d'ajuda pel menjador. Les heu de presentar al centre, però com en aquests moments no estem segurs de si dilluns podrem rebre-us amb condicions, poseu-vos abans de venir en contacte amb nosaltres. Recordeu, teniu fins al 16 de setembre per a fer el lliurament d'aquesta sol·licitud.

4.
Quota de material.
Bé, per fi tenim un compte corrent... encara que ens ha estat impossible obrir-lo com volíem a una banca ètica: ens demanàvem un munt de requisits que en aquests moments d'inici del projecte no podíem satisfer. Així que a la fi hem hagut de renunciar i resignar-nos a obrir-la a contracor a CaixaBank. Així que si us va bé ja podeu fer l'ingrés dels 120 € de la quota per a socialitzar el material al compte:
  • CaixaBank ES03 2100 0591 4302 0035 1951
Molt important: no oblideu posar com a concepte de la transferència o ingrés el nom i cognom del vostre fill o filla.

Exemple: Quota material - Baeta Monforte, Miguel Angel

No oblideu que sempre us podeu posar en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol incidència o dubte.
Comments