Novetats‎ > ‎

Exposició «My Dream Of Peace»

9 de maig 2019, 1:06 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
cartell de l'exposició «My dream of peace»
Un grup d'alumnes del nostre institut han participat en la proposta i organització d'aquesta exposició acollida al Casal de Barri La Llacuna.

Es tracta d'una selecció dels dibuixos que noies i nois d'arreu del món han confeccionat en el programa Paint Pals de la Friendship Force International en els quals havien de visualitzar la pau, plasmant sobre el paper les seves iconogràfiques mirades del que per a ells significa la pau al món.

L’exposició internacional ‘My dream of Peace’ es podrà visitar al Casal de Barri La Llacuna (c. Bolívia, 49) del 13 al 23 de maig de dilluns a divendres de 16 a 20 h.

La proposta ha estat elaborada per l’alumnat de l’institut Maria Espinalt que va participar en l’Audiència de Nois i Noies 2019, que tenia justament la pau com a tema principal sota el lema ‘Barcelona, ciutat de pau’. Als matins el nostre alumnat fa visites guiades i activitats per a les escoles que vulguin assistir-hi a l'exposició.

La mostra està acompanyada d’un programa d’activitats adreçades a diferents grups de persones. En el document adjunt teniu més informació sobre aquestes activitats.

Ċ
Miguel Angel Baeta Monforte,
9 de maig 2019, 1:06
Comments