Novetats‎ > ‎

Ens translladem... provisionalment

3 de set. 2017, 11:55 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
Ens traslladem... provisionalment
Ens traslladem!
Des d'avui i fins a proper avís ens veiem obligats i obligades a abandonar els nostres mòduls a causa de les obres d'ampliació.
Mentrestant, ens reunirem, treballarem i us podrem atendre molt a prop, a l'Escola La Flor de Maig amb la qual compartim solar. No sabem (O.o) si el telèfon ens funcionarà. Però podeu trucar al de l'escola (933 486 109) o, com sempre, plantejar-nos els vostres dubtes o comentaris a través de la nostra adreça de correu electrònic.

Ups... amb la calor i el nostre primer fi de curs... ens hem equivocat!
Estem reciclant amb poca cura dels continguts
Efectivament, aquest primer fi de curs que estem vivint barrejat amb l'inici del nostre segon curs, ens ha deixat caure en la temptació del reciclatge de documents, imatges i qüestionaris... i a vegades les presses ens traeixen!

Ara ja està corregit, però al qüestionari de coneixement de l'alumne que us vam lliurar dilluns quan vau venir a matricular al vostre fill o filla apareixia la convocatòria de la reunió que vam fer juny del 2016 i que aquest curs no havíem pensat fer... o, si finalment la fem, encara no li hem posat data per celebrar-la.

Així, doncs, 
el dia 28 de juny NO hi ha cap reunió convocada!
Comments