Novetats‎ > ‎

Eleccions al Consell Escolar

2 de febr. 2022, 15:16 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte
Com ja sabeu, les eleccions al Consell Escolar del nostre centre seran el pròxim dimecres 24 de novembre.

Davant d’aquestes eleccions se’ns presenten sentiments trobats. D’una banda, ens sentim molt contents i contentes de veure com des del sector de l’alumnat s’han presentat moltes candidatures plenes d’il·lusió i amb propostes molt interessants que sense cap mena de dubte ens ajudaran a seguir creixent com comunitat educativa.

D’altra banda, ens ha preocupat la poca participació de les famílies. Només s’han presentat dues candidates per a cobrir les tres vacants a representants del sector de famílies. Volem agrair la implicació i col·laboració de l’Anna Llagostera Lopez i la Mònica Rodríguez Madrid en presentar les seves candidatures. Segons la normativa, el tercer o la tercera representant del sector famílies haurà de ser escollida per sorteig entre TOTES les famílies del centre.

En qualsevol cas, aquesta realitat ens fa veure que la participació de les famílies en la vida del centre és una assignatura pendent que haurem de resoldre.
Classic Film Oasis: September 2009  Horari
  • Alumnat: de 9.00 a 14.00 hores.
  • Docents i PAS: de 15.00 a 16.00 hores.
  • Famílies: de 17.00 a 19.00 hores.

Finalment, volem aprofitar per agrair a les famílies i alumnes que han format part del Consell Escolar durant els últims cursos. No sempre ha sigut fàcil, però sempre heu estat ajudant a construir. Moltes gràcies a la Marta Capdevila, l'Araceli Julià i la Míriam Nicodemus del sector famílies i al Víctor Aguilar i el Xavier Garcia del sector alumnat.
Comments