Novetats‎ > ‎

Comencem a fer la collita d'un curs de feina intensa!

22 de maig 2019, 0:36 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 22 de maig 2019, 1:13 ]
Efectivament, el curs s'està acabant i molts dels nostres espais d'aprenentatge estan començant a mostrar els resultats d'un curs de feina ben feta. Aquests són alguns dels primers resultats, aviat, més!

Molta reflexió i molt esforç hi ha darrere d'aquestes produccions. El curs és llarg i hi ha hagut moments de tots els colors, però la qualitat d'aquestes demostra el compromís i implicació de tots i totes: alumnes, docents i famílies.

Gràcies a tots i totes. 

2n d'ESO: Cinema en Curs
A Cinema en Curs de segon teníem l'encàrrec extern de fer una peça visual per una de les cançons que el grup Avstral interpretava al seu concert dins del festival La Pedrera Artlab. La peça es projectava a unes pantalles que hi havia a l'escenari, darrere dels músics.

1r d'ESO: En Residència amb Joan Colomo.
Al llarg del curs, un grup d'alumnes de primer amb l'ajuda del músic Joan Colomo i el professor Josep Gallego han desenvolupat un taller de composició de cançons: Fàbrica de hits. Fa uns dies van fer una primera presentació, que repetiran a la festa de final de curs, abans d'enregistrar les seves creacions en un CD.
Invitació a la presentació de l'En Residència amb Joan Colomo
Tal com va explicar el Joan Colomo, el taller era de composició de cançons i no d'interpretació i per això se'ls hi veu tan tímids ;o)


Com ja us dèiem, aviat més produccions i més informació a la nova revista!
Comments