Novetats‎ > ‎

Castanyada

27 d’oct. 2016, 19:53 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 3 de nov. 2016, 1:31 ]
Com ja suposem que sabeu, demà divendres, l'alumnat del centre a través de la comissió de festes i organització d'esdeveniments ha volgut celebrar la castanyada... o com la majoria d'ells i elles prefereix dir, el Halloween.

Ens ha  agradat i ens fa sentir orgullosos que la proposta i l'organització hagi sortit de la seva voluntat i que al professorat ens hagin atorgat el paper de col·laborador necessari o simple facilitador. 
El professorat acompanyant i facilitant...

D'altra banda, després d'aquest primer mes d'horari normal, ens ha semblat una molt bona idea aprofitar l'oportunitat per gaudir d'un dia de recompensa per tot el que hem fet durant aquestes primeres setmanes. Si ens aturem i mirem enrere, ens adonem que han estat dies de molta intensitat i exigència per a tota la comunitat educativa del nostre centre. Però sobretot pel nostre alumnat: l'horari, els diferents espais d'aprenentatge els han demanat un grau d'autonomia i responsabilitat molt elevat i podem dir, amb satisfacció, que la major part ha estat a l'altura de la confiança que havíem dipositat en ell. Som conscients que encara queda molt per fer i que haurem de revisar i acabar d'ajustar moltes coses, però sentim que estem en el bon camí.

Però també és cert que alguns i algunes alumnes no s'han acabat de creure que ells i elles també poden autoregular-se i ser responsables i que han actuat en aquestes primeres setmanes de maneres poc respectuoses cap als companys, les companyes, el professorat o els mateixos espais d'aprenentatge. Per això entre tots i totes hem pensat que no estan preparats, que no estan preparades per a gaudir d'una festa que com és lògic, els demanaria una capacitat d'autonomia i responsabilitat que han demostrat no tenir. Així hem parlat amb les persones implicades i les seves famílies i les hem demanat que aquest divendres no vinguin al centre i que si aquesta no pot ser una opció, es quedaran a una aula fent aquelles activitats acadèmiques que no han fet durant aquest inici de curs.
Comments