Matrícula de l'ESO (juliol 2020)
El període de matrícula de l’ESO és del dia 13 al dia 17 de juliol. Enguany, donada l'excepcionalitat del moment que estem vivint es farà preferentment de manera telemàtica, i només aquelles persones que tinguin alguna dificultat per fer-la en línia podran demanar de manera justificada cita prèvia per realitzar-la al centre.
Per realitzar la matrícula caldrà enviar un email a l’adreça preinscripcio@institutmariaespinalt.cat indicant a l’assumpte que voleu matricular al vostre fill o filla. En cas contrari, donem per suposat que renuncieu a la plaça. 
En aquest document teniu detallat tota la documentació que heu d'aportar així com altres informacions importants.
En aquest altre document trobareu tota la informació necessària per a l'adquisició del dispositiu electrònic recomanat des de l'institut.


7 de juliol de 2020: publicació de les llistes definitives de l'ESO
Convocatòria d'ajuts individuals de menjador. Curs 2020-2021
menjador
S'ha obert el termini per a presentar les vostres sol·licituds pels ajuts individuals de menjador.
 • Període de sol·licituds de juny 2020: entre el 23 de juny i el 9 de juliol, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 10 de juliol.
 • Període de sol·licituds de setembre 2020: entre el 7 i el 20 de setembre, ambdós inclosos. El termini per presentar les sol·licituds signades al centre amb documentació, si escau, és fins al 23 de setembre. 
Recordeu que la nostra secretària té un horari reduït per motius derivats de la Covid 19. És per això que presencialment només us podem atendre els dimarts i els dijous de 9.00 a 13.00 hores.

Per a més informació, podem visitar la pàgina web del Consorci d'educació de Barcelona.

batxillerat
Publicada la llista baremada definitiva amb reclamacions resoltes d'alumnes que han fet la preinscripció al nostre institut per fer el batxillerat.
barem definitiu
Publicada la llista baremada definitiva i ordenada d'alumnes que han fet la preinscripció al nostre institut. A aquesta llista s'ha d'afegir una correcció que es pot consultar en la següent diligència informativa.

[Publicada la llista baremada definitiva d'alumnes que han fet la preinscripció al nostre institut]

pla d'obertura
Objectius, organització, funcionament, requisits, precaucions... tot el que hem de saber d'aquesta (re) obertura amb sabor agredolç del nostre edifici, perquè l'institut, les persones que conformem aquesta comunitat educativa no hem estat en cap moment aturats!

barem provisional
Ara sí, aquesta és la llista provisional baremada (i sense els errors continguts a la llista que es va publicar divendres).

També podeu consultar a través de l'OVT  la informació veraç i actualitzada sobre la baremació de la vostra sol·licitud. 

Cal que tingueu en compte que l'identificador que heu d'introduir és el del progenitor que ha fet la sol·licitud, no pas el del vostre fill o filla.

Inici del procés de preinscripció

Entenem que per a les famílies que teniu un fill o una filla en 6è és un moment delicat perquè implica materialitzar una decisió molt important. 

Segurament serà un moment emocionalment intens per a tota la família. El fet d'haver de realitzar totes les actuacions necessàries en les circumstàncies que estem vivint no ajuda gaire. Us desitgem el millor en aquest sentit.

Si desitgeu presentar la sol·licitud al nostre centre, tractarem d'acompanyar-vos en aquest procés de la millor manera possible.

En els següents enllaços posem a la vostra disposició tota la informació que hem considerat necessària i important perquè realitzeu aquest procés amb la seguretat més gran possible. 

I com sempre, podeu fer-nos arribar els vostres dubtes a la nostra nova adreça de correu creada per a l'ocasió: preinscripcio@institutmariaespinalt.cat.

Dates:

 portes obertes del batxillerat servei d'atenció telefònica Formes de contactar amb l'institut 

Ajornats tots els tràmits relacionats amb la preinscripció i la matriculació

8 de maig 2020, 11:28 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

mar de nubes
El Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb totes les garanties. Al mateix temps, es treballa per tal d’adequar els tràmits pensant en les circumstàncies actuals

S’informarà sobre el nou calendari d’actuacions tan aviat com sigui possible.

Ràdio Maria Espinalt a Ràdio La Isidreta!

8 de maig 2020, 11:27 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Radio Maria Espinalt

Des de començament de curs, un grup d'alumnes de 2n d'ESO està realitzant un programa de ràdio en col·laboració amb Ràdio La Isidreta. Ara han fet una pàgina web on han enllaçat tots els programes, articles i vídeos que han anat fent.

Us compartim l'enllaç per tal que escolteu i gaudiu dels seus programes i els seus articles.

S'apropa la tarda de Portes Obertes!

29 de gen. 2020, 19:05 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Portes Obertes

S'apropa el moment de donar a conèixer el nostre projecte a les famílies que hauran d'inscriure els seus fills i filles a 1r de l'ESO.

Estem coordinant-nos amb altres centres per tal d'evitar que totes les trobades es concentrin el mateix dia, però molt aviat us podrem donar la data definitiva de la nostra.

Ens agradaria poder atendre-us de manera individual, però el nostre projecte educatiu i les seves dimensions no ens ho permet, havent de dedicar el nostre esforç, temps i atenció a la nostra comunitat educativa. Us esperem a tots i totes en aquesta tarda de portes obertes!

Al llarg d'aquesta setmana aquesta pàgina s'anirà actualitzant amb noves informacions que us puguin ser útils a l'hora de prendre la vostra decisió. Mantinguin-se atentes a les nostres pantalles...

Carta de benvinguda a l'alumnat de 1r.

6 de set. 2019, 3:55 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Aquesta carta és una de les que han escrit els i les alumnes que el curs passat van fer primer donant la benvinguda als que aquest curs començareu aquesta nova etapa en el nostre institut.
Carta de benvinguda

Informació sobre el menjador durant el curs 2019-2020

6 de set. 2019, 3:42 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

El curs 2019/20, la gestió del temps de migdia de l’institut anirà a càrrec de Fundesplai, entitat sense ànim de lucre que es dedica a la gestió d’activitats educatives i de lleure que, amb la seva experiència i gestió de monitoratge, vetlla per un temps de migdia educatiu i saludable.
Beques menjador
El servei de menjador comença el dilluns 16 de setembre.

El cost del servei indicat durant el curs 2019/2020 és de 6,20€/dia i es considerarà usuari fix l'alumnat inscrit a partir de tres dies fixos setmana, sense que aquests variï constantment. 
Fundesplai gestionarà els ajuts que rebin les famílies i es coordinarà amb l’Institut i l’AFA per realitzar les gestions que siguin necessàries amb les administracions/entitats corresponents.

Pròximament us farem arribar més informació perquè pugueu resoldre dubtes i gestionar la inscripció, de forma presencial o per internet.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu escriure al correu electrònic de la Comissió de Menjador (afame.menjador@gmail.com).

Qüestions pràctiques per l'inici de curs

5 de set. 2019, 0:49 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 16 de set. 2019, 6:14 ]

primer dia de classe
Horari del primer dia de classe
Dijous 12 de setembre
 • 1r ESO: 10.00 a 12.00 hores
 • 2n ESO: 11.00 a 12.30 hores
 • 3r ESO: 10.30 a 13.30 hores
 • 4t ESO: 10.30 a 13.30 hores 
No cal portar res, com a màxim un estoig amb estris bàsics.

Divendres 13 de setembre
 • 1r ESO: 09.00 a 12.45 hores
 • 2n ESO: 09.00 a 12.00 hores
A partir d'aquesta hora l'alumnat marxa a casa i comencen les entrevistes personals amb els seus tutors i tutores personals: amb antelació es concertarà l'hora de l'entrevista de manera individual.
 • 3r i 4t ESO: Entrevistes personals. Els tutors i tutores personals concertaran l'hora de l'entrevista amb el seu alumnat de manera individual. Només hauran de venir a l'hora a la qual se'ls convoqui.
horari primers dies
Horari de la setmana del 16 al 20 de setembre:
 • 1r ESO: 08.30 a 15.30 hores (dins dels dies d'acollida, entrarem mitja hora més tard de l'habitual per tal d'anar-nos acostumant al nou horari de secundària)
 • 2n, 3r i 4t ESO: Comencen el seu horari habitual.
Us recordem que l'horari habitual serà habitual a partir d'ara, perquè no és el de cursos anteriors:
 • 1r ESO: matins de 8.00 a 12.45 hores i tardes de 13.45 a 15.30 hores.
 • 2n ESO: matins de 8.00 a 13.15 hores i tardes de 14.15 a 15.30 hores.
 • 3r i 4t ESO: de 8.00 a 15.00 hores.
nou marc horari


reunions famílies
Reunions amb famílies:
 • 12 de setembre: reunió famílies 1r ESO de 17.30 a 19.00 hores.
 • 18 de setembre: reunió famílies 2n ESO de 17.30 a 19.00 hores.
 • 25 de setembre: reunió famílies 3r ESO de 17.30 a 19.00 hores.
 • 02 d'octubre: reunió famílies 4t ESO de 17.30 a 19.00 hores.
festes de lliure disposició
Festes de lliure disposició:
 • Dilluns 4 de novembre de 2019
 • Dilluns 24 de febrer de 2020
 • Divendres 29 de maig de 2020.

Calendari del primer trimestre.
També us compartim una previsió de calendari del primer trimestre per tal d'afavorir l'organització familiar.

Material recomanat
Aquesta és la llista del material que considerem facilitarà al nostre alumnat les seves tasques si el porten cada dia al centre en bon estat.

chromebook
I el chromebook?
No tingueu pressa! Els primers dies no el farem servir. Quan el necessitem els vostres professors i professores us ho faran saber. Fins llavors, no el porteu a l'institut.


Oberts els terminis per sol·licitar els ajuts de menjador i les beques del Ministeri d'Educació i Formació Professional per alumnes amb necessitat específica de suport educatiu pel curs 2019-2020. En aquesta entrada de la nostra web trobareu més informació.

Tornem amb les bateries recarregades!

3 de set. 2019, 18:31 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Amb molta il·lusió entomem la feina de preparació d'aquest nou curs marcat per l'estrena del nou edifici.
portes del nou edificiEntre avui i demà posarem en aquest lloc web dates, horaris i dades pràctiques per començar el curs
Agraïm la vostra paciència.
Seguim! 
Nou edifici

Seguim construint... però a la platja!

15 de jul. 2019, 11:34 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

Seguim construint!
A partir d'avui, hem tancat l'institut fins a setembre. Nosaltres continuem construint, però des de casa, o des de la platja o des d'allà on sigui que ens porti el vent. De fet, seguirem pendents dels missatges que arribin als nostres correus electrònics fins a final de mes i donarem resposta a les vostres consultes com més aviat millor.
Bon estiu!

Curs 2019-2020. Ajuts de menjador escolar.

20 de juny 2019, 4:20 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte

S'acaba de publicar al DOGC la resolució on s'aproven les bases per a l'atorgament dels ajuts individuals de menjador per al curs vinent.
menjador escolar
A la pàgina Ajuts de menjador escolar del Consorci d'Educació de Barcelona trobareu tota la informació necessària i, en particular, un full informatiu i el formulari de sol·licitud. Formulari que podreu lliurar-nos omplert quan feu la matrícula del vostre fill o filla i nosaltres el tramitarem.

Les sol·licituds es podran presentar en dos períodes, ara al juny el primer i al setembre el segon. Els terminis per presentar aquesta sol·licitud són:

Primer període
    Presentació de sol·licituds:  entre els dies 20 i el 28 de juny de 2019, ambdós inclosos.

Segon període
    Presentació de sol·licituds:  entre els dies 2 i el 20 de setembre de 2019, ambdós inclosos.

Horari de matriculació. Curs 2019-2020

12 de juny 2019, 6:56 publicada per Miguel Angel Baeta Monforte   [ actualitzat el 12 de juny 2019, 6:58 ]

S'apropa el termini per a fer la matrícula del nostre futur alumnat.
De dijous 20 a dimecres 26 de juny, les famílies de l'alumnat admès en el nostre centre heu de formalitzar la seva matrícula. Aquest curs per fi la matrícula es farà a l'edifici nou al carrer Camí Antic de València, 82.
A informacions pràctiques o seguint aquest enllaç trobareu més informació sobre l'horari  i la documentació necessària per a fer la matriculació.

1-10 of 93